18.2.2019

Vuosikokous 17.2.2019


TreDXK:n vuosikokousväkeä 2019 (kuva JM)
Tampereen DX-Kuuntelijat ry:n vuosikokous on pidetty 12 diksarin vahvuudella su 17.2.2019. Tässä on tiivistelmää keskeisimmistä päätöksistä:

JOHTOKUNTA 2019 valittiin: pj Jorma Mäntylä (JM), pks Juha Vehmas (JVH), taloudenhoitaja Kari Kivekäs (KSK) sekä jäsenet Jouni Keskinen (JKZ), Jarno Fält (JPF), Mikko Seviä (MSE) ja Marko Weck (MWE). 

TREDXK:n ETÄRADIO ja beverage-antenni ovat osan vuorokaudesta kerhoaktiivien käytössä salasanan takana, mutta yhä pääosin aikaa kenen tahansa käytössä ilmaiseksi, ks. kartalla Tampereen kohtaa: http://microtelecom.it/map/PerseusServers.html 

KANTOAALTO-lehti, ”The Great Dixieland Publication”, jatkaa entiseen tapaan tahdilla 3 numeroa/vuosi: A5-paperinide ja halukkaille PDF. Toimitustiimiin kuuluvat päätoimittaja JKZ:n lisäksi ainakin JM, JMV, VJR, MWE ja JVH. Paljon on vettä virrannut Tammerkoskessa siitä, kun Tapio Majamäki (TM) & co julkaisivat 1. Kantoaallon vuonna 1975 (ohessa kansilehti) ja jatkoa on seurannut katkeamattomana nauhana jo 190 lehden verran! 
Uusi pj JM (kuva JVH)
Varmista mukanaolosi Kantoaallon 45. vuosikerrassa: Ole hyvä ja maksa 19.4.2019 mennessä kannatusmaksu 15 €/v TreDXK ry:n tilille FI03 5731 2040 2087 13, niin Kantoaalto kolahtaa kolmasti postilootaasi vuonna 2019. Jos olet sitä mieltä, että Kantoaalto ja TreDXK:n etäradio antenneineen ovat hyviä palveluja, joiden toimivuus jatkossakin tulisi turvata, voit tukea jatkuvuutta ja ylläpitoa valitsemallasi hieman korkeammalla kannatusmaksusummalla. 😊

Vanhat Kantoaallon tilaajat: Käytä maksaessasi viitenumeroa, joka löytyy takakannen osoitetarran oikeasta yläkulmasta.

Uudet tilaajat: Pyydä viitenumero päätoimittajalta JKZ@sdxl.org.
Jos haluat paperilehden sijaan PDF-julkaisun, ilmoita JKZ:lle sähköpostiosoitteesi.

73 JVH









Ei kommentteja: